pijl

eFFe IN 'T DORP STAAT VOOR

Streven naar de ultieme beleving van gastvrijheid en culinair genieten in het inspirerende hart van Julianadorp.

Tijdens de Lockdown periode verzorgen wij op vrijdag,zaterdag en zondag onze kwaliteit aan huis. Voor hightea en grotere aantalen op overige dagen neemt u contact op met ons via het contact formulier.


Uw bestelling kunt u heel eenvoudig doen door op de bestelmaar knop te klikken.


BESTEL MAAR


Graag nodigen wij u uit in onze warme ambiance waar we u in een ongedwongen sfeer laten genieten van onze gastvrijheid en culinaire creaties. 

Gelegen aan het karakteristieke zonnige Loopuytpark is Restaurant eFFe in ’t Dorp gevestigd in het van oudsher bekend staande pand Prins Hendrik. De plek waar vroeger de bewoners samen kwamen om een biljartje te leggen of een biertje te drinken.

eFFe in ’t Dorp is de plek voor elke afspraak. Gezellig priveĢ of zakelijk, kunt u bij ons genieten van een koffie tot wijn. Mooie eerlijke en smaakvolle gerechten zijn met zorg uitgekozen voor een lunch of uitgebreid diner. 

Uniek en zeer smaakvol is dat er in onze keuken gewerkt wordt met een Black Basterd bbq hierdoor krijgen onze gerechten die mooie specifieke smaak en laten we de mooie producten voor u nog meer tot hun recht komen en dat voor een beleving die totaal en compleet is. Ook bieden wij diverse belevenissen zoals onze high-tea, high wine of beer. En hebben we diverse thema avonden per jaar.

Voor de zakelijke mannen en vrouwen hebben wij onze speciale business lunch voor 2 personen bestaande uit twee heerlijke frisse gerechten en twee glazen bijpassende wijn, afsluitend met een mooie kop koffie die door onze barista voor u wordt bereid.


Team eFFe in ’t Dorp


Bestel uw afhaal gerechten door op de onderstaande knop te klikkenEffe in 't Dorp

Effe in 't Dorp

eFFe IN 'T DORP

Lekker eten, gezellig nazitten en zonnig terrassen. Het kan allemaal in Julianadorp. Op het gezellige Loopuytpark in Julianadorp.

Lees meer

Effe in 't Dorp

DE LEKKERSTE GERECHTEN

Bekijk onze kaart voor lunch, diner en diverse arrangementen. Uiteraard hebben we naast de kaart diverse dagverse gerechten.
 Bekijk nu tijdelijk onze bestelsite via de link ( Lees meer)
Lees meer

Effe in 't Dorp

GROEPEN

Heeft u iets te vieren? Uit eten met de familie, vrienden of met je collega's, vraag ons naar de mogelijkheden.

Lees meer

Uiteten?

Reserveer online wanneer het u uitkomt!