pijl

Zakelijke en groepsarrangementen

Als u privé of zakelijk wilt genieten met een grotere groep mensen dan kunnen wij u uiteraard vrijblijvend een advies geven om dit "speciale" moment voor u te verzorgen volgens uw wensen. In principe is alles bespreekbaar en bijna alles mogelijk.  

Hieronder vindt u de lunchopties.
Onderstaande luncharrangementen kunnen eventueel ook, in overleg, naar uw wensen worden aangepast.


Lunch arrangementen

eFFe Lunch optie A:

  • Soep van de dag
  • Kadet met een Bourgondiër kroket
  • Landbrood met ham of kaas

€ 12,50 p.p. (vanaf 15 personen)


eFFe Lunch optie B:

  • Soep van de dag
  • Landbrood met Beemster Jong belegen kaas
  • Landbrood met huisgerookte zalm
  • Bourgondiër kroket

€ 15,50 p.p. (vanaf 15 personen)


eFFe Lunch optie C :

  • Soep van de dag
  • Drie mini broodjes gevuld met huisgerookte zalm, carpaccio & kaas
  • 1 stuks fruit per persoon

€ 19,00  p.p. (vanaf 10 personen)

 

Uitbreiding van de lunch arrangementen :

Broodje kroket € 4,75

Broodje gerookte paling € 6,25

 

Ook hebben wij de mogelijkheid om een koffietafel voor u serveren, diverse varianten zijn hierin mogelijk, vraag gerust naar onze mogelijkheden.



Effe in 't Dorp

Diner groepsarrangementen 3 gangen proeverij

Wij serveren u een drie gangen menu bestaande uit ; drie voorgerechtjes, drie hoofdgerechtjes & drie nagerechtjes. Dit is een combinatie van gerechten van de kaart, u maakt zo kennis met de diverse verschillende gerechten. per persoon beleeft u dit driegangenmenu voor € 41,50

 

Groepsmenu (vanaf  14 september 2024)

Voorgerechten

  • Carpaccio op klasieke wijze | Pecorino kaas | truffelmayonaise

         of

  • Tartaar van huisgerookte zalm | Gele curry | radijs

Hoofdgerechten

  • Australisch lendebiefstuk met kruidge Hollandaise

          of

  • Catch of the day  met Parelgort en saus van schaaldieren

Nagerecht

  • Tiramisu | koffie KAramel | hazelnot pralinè ijs 
  • of
  • Gepocheerde peer | specerijen crumble | schuim van kaneel 

 (vanaf 10 personen)

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dagelijks wisselende bordgarnituren.
Al onze vleesgerechten zijn bereid op de Basterd, door de combinatie van het houtskool van de steeneik waarmee gestookt wordt in het keramiek, gaart uw vlees zeer mooi en verkrijgt het die specifieke smaak.


Indien u allergieën heeft dit graag kenbaar maken bij onze medewerkers.

Wij hebben ook een aantal buffet varianten als diner vraag naar de mogelijkheden bij ons!