pijl

DINERKAART

3 gangen proeverij

Wij serveren u een drie gangen menu bestaande uit ; drie voorgerechtjes, drie hoofdgerechtjes & drie nagerechtjes. Dit is een combinatie van gerechten van de kaart, u maakt zo kennis met de diverse verschillende gerechten. Per persoon beleeft u dit driegangenmenu voor € 37.50

Vanaf 7 januari 2020 hebben we onderstaande menukaart

Starter

Breekbrood | olijfolie | gezouten roomboter | zeezout 5.50
Starter de luxe | serranoham | olijven | breekbrood | aioli | gezouten boter | tapenade 7,95


Voorgerechten

Proeverij van 3 voorgerechten 10,50
Carpaccio van runderlende | truffelmayonaise| rucola | crumble oude kaas 9.75
Huisgerookte zalm | 3 bereidingen van zalm 10,50
Gerookte eendenborst | compote van rodeui 9,50
Bitterbal van risotto | schuim van parmezaan | kruiden-mesclum 10,50 (V)
DDA Ribeye | olijfolie | bitterbal van jongekaas  12,50 
Gekonfijte Mul | zwarte rijstsalade | vinaigrette van citrus 9,75
Cremeux van wortel | walnoten | olijfolie 9,75 (V)

eFFe Tapasplank

Diverse lekkere warme en koude (voor)gerechtjes ( v.a. 2 personen ) 14,95 p.p
Bourgondische vleesplank met uitsluitend veel vlees van de Basterd (v.a. 2 personen) 27,50 p.p

Soepen

Soep van de dag 6,50
Zoete aardappelsoep met kokosmelk 6,50

Hoofdgerechten

Bavette van de Black agnus 180 gr | steak | jus de veau | spekcrème  
23,50

Australische lendebiefstuk | jus van rodeportwijn | 19,95
Saté 300gr | kippedijen | satésaus | gefrituurde ui | zoetzuur van komkommer 19,00
Dorset-Lamsrack | lamsvlees | jus van honing tijm | krokantje van quinoa 23,50
De lekkerste spareribs van Julianadorp | spareribs | cocktail of knoflooksaus 19,50
Wildstoof  | winterse groenten | donkerbier| puree 19,50
Wildsteak | hertenbiefstuk | cranberry-rodeportjus 23,50
Sukade 250 gr | enokijus | mousseline van rodekool 19,75
Kabeljauw met brandysaus | zuurkool | aardappelschuim 19,75
Zeetong | zeetong in roomboter gebakken dagprijs
Catch of the day | direct van de visafslag door ons ingekocht dagprijs
Gevulde portobello | spinazie | gorgonzola | notenmix 17,50 (V)
Flammkuchen | dun brooddeeg | crème fraîche | groenten | rucola 16,50 (V)
Ravioli | knolselderij, hazelnoot vulling | spinaziecrème | parmezaan 18,50 (V)

Al onze gerechten worden geserveerd met een bord garnituur.

Per 4 personen serveren wij 1 puntzakfriet en groenten.
extra friet of groenten per portie 2,50 

Maaltijdsalades

Salade gerookte zalm 16.50
Gerookte zalm | rode ui | kappertjes | citroen | dressing

Salade carpaccio 16.50
Carpaccio | truffelmayonaise | boerenkaas oud

Salade geitenkaas 16.50 (V)
Geitenkaas | noten | appel | balsamicodressing


Desserts

Proeverijtje | drie verschillende nagerechtjes 9,75
Rocky Road van M&M's | cheesecake lemonijs | popcornschuim 9,00
Macaron van Blueberry | macaron | blauwebes | mascarponemousse 9,00
eFFe's Mousse | mousse van sinaasappel | sponscake van wortel | krokantje 9,00
Parfait van winterse kruiden | stoofpeer |  chocolade ganache 9,00
Lavacake van pure chocolade | ijs van mango | kletskop van munt  9,00
Kinderijsje 5,00

*Al onze vleesgerechten zijn bereid op een Bastard welke in onze keuken als middelpunt is geplaatst.

Door de combinatie van houtskool van de steeneik waarmee gestookt wordt in het keramiek, gaart uw vlees zeer mooi en verkrijgt die specifieke smaak.

3 gangen proeverij

Wij serveren u een drie-gangenproeverij bestaande uit ; drie voorgerechtjes, drie hoofdgerechtjes & drie nagerechtjes. Dit is een combinatie van gerechten van de kaart, u maakt zo kennis met de diverse verschillende gerechten. Per persoon beleeft u dit driegangenmenu voor € 37.50

Indien u met een groter aantal personen wilt dineren zie onze groepsmenu’s onder het kopje “eFFe in ’t Dorp, groepsarrangementen”.