Wij serveren u een drie gangen menu bestaande uit ; drie voorgerechtjes, drie hoofdgerechtjes & drie nagerechtjes. Dit is een combinatie van gerechten van de kaart, u maakt zo kennis met de diverse verschillende gerechten. Per persoon beleeft u dit driegangenmenu voor € 37.50
Vanaf 6 oktober 2020 serveren we onderstaande menukaart
Hoofdgerechten
Bavette van de Black angus 160 gr | steak | bitterbal van gorgonzola | jeu de veau 21,75
DDA Côte de boeuf | 600 gram | truffelboter 29,50
Eendenborst | Grand Manier jus | gekonfijte sinaasappel 19,50
Parelhoen | sousvide | omwikkeld met spek | jus van donkerbier 19,50
Hertenbiefstuk 200 gram | jus van pure chocolade en cranberry 21,50
Saté 300gr | kippedijen | satésaus | seroendeng | zoetzuur van komkommer 19,00
De lekkerste spareribs van Julianadorp | spareribs | knoflooksaus 19,50
Zeetong | zeetong in roomboter gebakken dagprijs
Catch of the day | direct van de visafslag door ons ingekocht dagprijs
Fishpie | taartje gevuld met diverse vissoorten 17,50
Flammkuchen | dun brooddeeg | paprika | rode ui | tomatensalsa 16,50 (V)
Pulled aubergine | groentes | jalapéno | gegrilde rode paparikasaus 16,50 (V)